heelal-l2.gif

Opleidingen in Breda

Vanaf Januari 2021 nieuw in

Zuiderlicht, centrum voor Bewust Leven in Breda
(www.zuiderlichtbreda.nl )

Opleidingen voor geestelijke ontwikkeling en bewustwording.
Door Lucien Verkooijen

Bestaande uit:

  1. Werken met energie.
    Na de opleiding: ‘Werken met Energie’ is het mogelijk om verder te gaan met meerdere opleidingen, zoals: Werken in het aura en spiritueel werken.

  2. Begeleiding op je levensweg.
    In deze opleiding komen veel verschillende thema’s aan de orde zoals, leven vanuit Bewustzijn, het oplossen van blokkades, Zelfrealisatie van Ego naar Harts gedragen bewustzijn … enzovoort. Je krijgt praktische handvatten om jouw persoonlijke leven te verwezenlijken en korte oefeningen.

Je mag ook beide cursussen tegelijk volgen.

Op donderdagochtend van 10.15 tot ca. 12.15 uur

1. Werken met Energie

Les 01. Wat is bewustzijn

Les 02. Man, vrouw, kind aspect.

Les 03. Werken met energieën.

Les 04. 1e Chakra Basis

Les 05. 2e Chakra Levenskracht/ziel.

Les 06. 3e Chakra Zonnevlecht.

Les 07. 4e Chakra Hart.

Les 08. 5e Chakra. Keel

Les 09. 6e Chakra 3e oog

Les 10. 7e chakra Kruin.

Data: Werken met energie. 

Januari:    21

Februari: 4 en 18

Maart:     4 en 18

April:        01, 15 en 29

Mei:         13 en 27

2. Begeleiding op je levensweg:

Het is een hele opgave om de juiste weg te vinden in de doolhof van het leven. We kunnen zo gemakkelijk verdwalen in de duisternis van het onbewuste die overal aanwezig is, ook in uzelf. Gelukkig hoeft je dit niet alleen te doen, je wordt begeleid door mensen die deze weg al hebben bewandeld en de liefde en bewustzijn bezitten om u te begeleiden. We leren het leven en onszelf zoveel beter te begrijpen waardoor we ook de juiste keuzes kunnen maken waardoor u uw leven ook de juiste vorm kan geven.

Begeleiding op uw levensweg bestaat afwisselend uit:

Thema lessen: (steeds een ander aspect van het leven). Oplossen van blokkades etc.

Zelfrealisatie: de weg die wij als ziel doorleven naar het licht.

Het belang hiervan is haast niet in woorden uit te drukken. Het geluk waar we zo naar verlangen zit in ons. Wanneer we eenmaal helemaal onszelf zijn geworden wacht dit geluk op ons, voor altijd. Het is een hele boeiende, soms ook moeilijke reis in ons innerlijk. Het vraagt moed en doorzettingsvermogen. Durft u dat aan? U bent van harte welkom. 

Data: Begeleiding op je levensweg.

Januari:   14 en 28

Februari: 11 en 25

Maart:    11 en 25

April:       08 en 22

Mei:        06 en 20

De kosten zijn 30 euro per les, te voldoen bij aanvang van de eerste les.

Voor verdere informatie: l.m.verkooijen@casema.nl 

Tel: 0162-450356 of 06-23681071

Uw aanmelding sturen naar l.m.verkooijen@casema.nl onder vermelding van:

Naam en voornaam:

Geboorte datum:

Adres:

Tel. Nummers:

E-mail adres:

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met gedetailleerde informatie.

Zie voor meer informatie: www.spiritueleopleidingen.com

CENTRUM VOOR GEESTELIJKE ONTWIKKELING EN BEWUSTWORDING

Leven in de werkelijkheid

Wie ben ik? Wat is het doel in mijn leven? Hoe doe ik dat dan?
Het zijn levensvragen die er werkelijk toe doen.

Mensen denken vaak dat het leven wat ze leiden het leven is. Ook denken ze vaak dat ze hun denken zijn. Dat wat hun gedachten ingeven de werkelijkheid is. Ze zijn daar soms zo van overtuigd, dat ze niet openstaan voor iets nieuws of iets anders. Het is de grote illusie waar veel mensen in leven. Het gevolg hiervan is dat ze door dat niet begrijpen ook niet de juiste keuzes kunnen maken voor zichzelf. De opdracht in ieders leven is om onszelf en het leven te leren begrijpen, door onszelf te worden. Om te leren begrijpen wie we werkelijk zijn. Dan zullen we in de doolhof van het leven de juiste weg voor onszelf kunnen vinden. Misschien denkt u gelukkig te zijn omdat u alles heeft wat u denkt daarvoor nodig te hebben. Maar voelt dat ook zo wanneer u stil wordt in uzelf? Veel mensen verdwalen in de doolhof van het leven. De moeiten die we vaak ervaren zitten in het niet begrijpen. Als we eenmaal begrepen hebben lost de moeite op. Het geluk zit in ons, niet in de dingen.

We kunnen daar verandering in brengen als we er klaar voor zijn. Als we de bereidheid in ons voelen om ons te openen voor onszelf en het leven. Dan zal onze beperkte wereld steeds groter en ruimer worden, omdat het nieuwe bewustzijn ons levenspad stap voor stap verder zal belichten. Dat kan niet door ons denken, die begrijpt het leven niet. Het denken heeft andere taken in ons leven. Leven in de werkelijkheid is leven vanuit ons hart, vanuit liefde, compassie en bewustzijn. Stel u daarvoor open, zodat het licht van het bewustzijn, dat het licht van het leven is kan doordringen in de duisternis van het onbewuste. Voor uzelf en al het leven op aarde. Waar het licht van het bewustzijn zijn intrede doet zal al het duister van het onbewuste verdwijnen. Dat is de ontwikkeling die tot werkelijke verandering op aarde zal leiden. Dat alles begint bij onszelf. Ieder mens kan daar een bijdrage aan leveren, door zichzelf geestelijk te ontwikkelen. De verandering is niet dat we iemand anders worden, de verandering is dat we dan eindelijk onszelf worden.

Het bijzondere en waardevolle van deze leefwijze is dat wanneer we leren de werkelijkheid te zien en ernaar gaan leven het ons in harmonie brengt met onszelf en het leven. Het is de basis voor vrede, liefde en geluk. We zullen voelen wanneer we het juiste pad bewandelen. We stromen mee met het leven, alles gaat zoveel soepeler. We zijn één met het leven, waardoor het zich aan ons kan tonen en openbaren. Het laat ons de waarheid zien van het leven dat altijd liefde is. De waarheid is de kern van het leven, die in ieder mens aanwezig is. Zoek deze waarheid, en blijf zoeken tot u die heeft gevonden. Leef er dan ook naar. Het heeft u alles te bieden.

Verlaat u zelf niet; niet met u voelen en niet met u denken. Zoek het midden in uzelf. Daar is de volmaakte rust, daar hoeft niets. Daar is liefde, daar is alles wat u nodig hebt in ruime mate aanwezig. Daar bent u verbonden met de Al kracht. Voel maar de rust en de stilte die daar aanwezig zijn. De kern is de kern van de stilte die daar aanwezig is. De kern is de kern van het leven, verbonden met alles wat leeft. Volmaakte rust, omdat daar alles goed is. Geloof en vertrouw daarin. Geloof dat u dat licht bent. Verbind u zelf ermee. Wat ons als mens zo bijzonder maakt is dat we kunnen liefhebben.

In de cursussen die een begeleiding zijn op uw levenspad dalen we diep af in onszelf en het leven. Om onszelf te ontmoeten, en het leven te leren begrijpen. Zie de mogelijkheden in de bijlage, of op de website. Deel dit bericht a.u.b. met al uw familie, vrienden en contacten.

Ik hoop u te mogen begroeten. Lucien  l.m.verkooijen@casema.nl